Home Шоу-бізнес Лілія Ребрик зізналась, що по-особливому ставиться до своєї 5-місячної доньки

Лілія Ребрик зізналась, що по-особливому ставиться до своєї 5-місячної доньки

by admin

Українська ведуча Лілія Ребрик після народження третьої дитини сильно змінилась. Зірка розповіла в коментарі для шанувальників, які саме риси проявились в її особистості.

Відома українська ведуча з появою дитини змінилась. Про це вона розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. У своєму фотоблозі зірка вітчизняного телебачення показала новонароджену доньку та поміркувала про те, як вона її змінила.

Ребрик змінилась після народження доньки

На своїй Інстаграм-сторінці відома українська ведуча Лілія Ребрик показалась на світлині на руках із маленькою Адель. Маленька дівчинка була одягнена у бежевого кольору костюм. Крім того, на голові доньки Андрія Дикого красувалась пов’язка у вигляді бантика.

Щаслива мама гралась зі своєю донькою, позуючи на камеру. А ось Адель Дика була тільки рада побавитись у компанії своєї мами. Такий висновок можна було зробити на основі щирої усмішки маленької дівчинки.

До слова, зірка не просто так вирішила продемонструвати світлини своєї молодшої доньки. Вона поміркувала про те, як змінилась після третіх пологів. Як з’ясувалось, знаменитість припинила перейматись через ті речі, через які переживала раніше.

Лілія Ребрик пригадала фразу про те, що чужі діти ростуть дуже швидко. Втім, зізналась ведуча, поруч із її донькою час минає так само швидко. Зірка розповіла, що вона постійно змінюється, а тому ведуча намагається зловити кожен момент.

Лілія Ребрик зізналась, що свою третю дитину вона буквально не випускає з рук. Знаменитість пригадала, що набагато менше переживає та не відчуває тривожності. Зірка просто насолоджується часом і дитинством Адель.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини