Home Курйози Названо риси жінок, яким не потрібна романтика для щастя в житті

Названо риси жінок, яким не потрібна романтика для щастя в житті

by admin

Є жінки, які живуть самі по собі і не йдуть за натовпом, і при цьому відчувають себе більш ніж щасливими від життя в стилі самотнього вовка.

Ця особлива порода жінок не тільки виживає без романтики, а й почувається вельми щасливо, пише Hackspirit. Вони мають унікальний набір рис, що виходять за рамки простої незалежності. Ці риси роблять їх не просто чудовими партнерами, а й феноменальними друзями, колегами і людьми загалом.

1. У неї незвичайні хобі

Вони освоюють терменвокс або навчають свою домашню ігуану паркуру. Йдеться про те, щоб задовольнити їхню цікавість і не дозволити життю стати нудним. Тобто їхнє хобі не є повністю соціально звичним, натомість вони полюбляють ризикувати та знаходити найбільш нішеві інтереси, які освоюють.

2. Тверді кордони

Ці жінки опанували мистецтво “ні”. Вони не беруть на себе надмірних зобов’язань, не вмовляють людей і не вибачаються за те, що ставлять на перше місце власні інтереси.

3. Королеви розмов із собою

Ці жінки не дозволяють своєму внутрішньому критику принижувати їхню самооцінку. Фактично, вони перетворили свій внутрішній голос на команду, готову підбадьорювати. Замість невпевненості в собі вони практикують афірмації та мантри.

4. Пріоритет особистого часу

Ці жінки виводять “час для себе” на новий рівень. Вони можуть вирушити самі в похід, провести вихідні в камері сенсорної депривації або просто замкнутися в кімнаті з книгами. Це не егоїзм – це чиста турбота про себе.

5. Вона чудовий співрозмовник

Ці жінки говорять не тільки про погоду або серіали Netflix. Вони заглиблюються у філософію, обговорюють політику або аналізують символіку останнього альбому Тейлор Свіфт. Вони не бояться заглиблюватися й висловлюватися жорстко, і в них є кілька цікавих інтелектуальних тем, які вони більш ніж готові обговорювати.

6. Сильна відданість

Ці жінки знають силу справжньої дружби. Вони приходять, слухають без осуду і пропонують непохитну підтримку. Це ті друзі, яким можна зателефонувати о 3-й годині ночі, щоб побалакати або посміятися. Вони боротимуться за вас, захищатимуть своїх близьких і ніколи не будуть розпускати чуток. Вони запекло віддані, їхня відданість ніколи не коливається і не змінюється з часом.

7. Шукачі пригод, творці пригод

Вони вирушають у дорогу, створюючи свої власні пригоди, чи то відкриття бізнесу, чи то мандрівка наодинці, чи то просто пробують щось нове щотижня. Вони знають, що життя надто коротке і не бояться ризикувати, прокладати нові шляхи і приймати незвідане.

8. Її IQ високий

Ці потужні жінки не просто співзвучні своїм емоціям, вони вільно ними володіють. Вони розуміють свої тригери, знають, як сказати про свої потреби, і є експертами у встановленні здорових кордонів.

Ці сильні та стримані жінки чудово вміють не тільки демонструвати своє співчуття на словах, а й діяти відповідно до цього, намагаючись допомогти іншим, де можуть.

9. Великий прихильник принципу “Мене достатньо”

Ця непохитна віра в себе часто лежить в основі внутрішньої сили і стійкості цих неймовірних жінок. Вони мають глибоко вкорінену віру у свою цінність, незалежну від будь-яких романтичних стосунків.

Вони знають свої сильні і слабкі сторони і все, що між ними, але ніщо з цього не применшує їхніх достоїнств.

Вони можуть кохати, і кохають пристрасно, але не прив’язуються до інших до такої міри, що жертвують частиною себе. Вони знають, що вони самостійні, і їм не потрібен хтось ще, щоб підтвердити їхнє щастя.

Усе це поєднується в спокійній упевненості, впевненості в собі, яка випромінюється назовні зсередини.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини