Home Шоу-бізнес Сігурні Вівер прибула до Венеції на кінофестиваль

Сігурні Вівер прибула до Венеції на кінофестиваль

by admin

Незабаром акторка вийде на червону доріжку цього знаменитого заходу.

74-річна Сігурні Вівер потрапила під приціл фотографів в Італії. Акторка прибула до Венеції, адже в цьому красивому місті, що стоїть на воді, 28 серпня стартує щорічний Венеційський кінофестиваль. Цього року він стане 81-м.

Сігурні сфотографували на пірсі, куди вона прибула на водяному таксі. Акторка була рада увазі і махала шанувальникам та фотографам рукою. Одягнена вона була в чорно-біле вбрання від Модного дому Chanel, яке включало чорну сорочку та білі широкі штани. Також вона одягла подовжений жакет з ребристої тканини та білі кросівки.

На плечі у акторки була сумка на ланцюжку-ремінці класичного для бренду стилю, в руці вона тримала сонцезахисні окуляри, а на голову одягла солом’яний капелюх канотьє з чорною широкою стрічкою.

На цьому заході вона не рідкісний гість, проте востаннє відвідувала його 2022 року. Тоді зірка «Аватара» вийшла на червону доріжку у червоному комбінезоні від італійського бренду Valentino. Проте цього року Вівер отримає важливу нагороду – «Золотого лева» – за внесок у кінематограф.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини