Home Шоу-бізнес Дженна Ортега відповіла на чутки про роман з Джонні Деппом

Дженна Ортега відповіла на чутки про роман з Джонні Деппом

by admin

Дженна Ортега розповіла про найдивніші чутки, які ходили про неї коли-небудь. Актрисі приписували роман з Джонні Деппом.

Про це 21-річна зірка розповіла в інтерв’ю Buzzfeed. За її словами, слух з’явився завдяки цитаті, яку опублікувало якесь видання:

«Напевно, якби я мала серйозні стосунки з Джонні Деппом, то я б хотіла, щоб усі дали нам спокій».

Сама Дженна запевняє, що цих слів не говорила.

«Для мене це так дивно. Я ніколи нічого подібного не казала. Іноді журналісти вигадують цитати, і я подумала, що це досить кумедно», — сказала Ортега.

А ось шанувальники зірки не просто повірили, а й витлумачили її слова по-своєму. У результаті інформація про роман Деппа та актриси, яка молодша за його дочку, набула широкого резонансу.

«Я була на знімальному майданчику з Річардом Грантом. Він підійшов до мене і просто сказав: «О, так ви з Джонні?» І я розсміялася, бо я… Я не знаю цієї людини», — додала вона.

І тут вже у нас виникає запитання: як можна не знати, хто такий Джонні Депп?!



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини