Home Шоу-бізнес Ірма Вітовська пояснила, чому деякі українці вчать своїх дітей ненавидіти Україну

Ірма Вітовська пояснила, чому деякі українці вчать своїх дітей ненавидіти Україну

by admin

Заслужена артистка України Ірма Вітовська поділилася своєю думкою щодо російської мови від молодшого покоління українців. Акторка вважає, що частина російськомовного населення держави прививає українофобію дітям через «родинні традиції».

Про це Вітовська розповіла в інтерв’ю на YouTube-каналі «Жовті кеди» з Юлією Бориско. На думку громадської діячки, подібне відбувається через контекст, який довгий час формував молодих батьків. «Якщо вони не займаються нічим іншим, як вони закапсулізувалися в тому контексті і працюють просто на чимось, вони ж не створюють. Ну тобто на себе, на колечко, на добробут, це їх зона», – пояснила актриса.

За словами знаменитості, такі люди не мають на меті започаткувати щось власне, натомість, примкнувши до звичних традицій. «Тому вони цю звичку далі передають, – продовжила зірка. – Ні, звичайно, є якийсь відсоток переконаних українофобів… Відсоток українофобства – сталий. Тому, що це довготривала родинна традиція бути українофобом». Позиція таких громадян ґрунтується на переконанні, що Росія не напала на їхнє «конкретне колечко».



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини