Home Розваги В Ісландії через вірусний рецепт тіктокера розкупили всі огірки

В Ісландії через вірусний рецепт тіктокера розкупили всі огірки

by admin

Супермаркети Ісландії зіштовхнулися з безпрецедентною ситуацією – у них закінчилися огірки. Все через канадського блогера, який поділився рецептом страви з огірків.

Через популярний рецепт постачальники почали не встигати доправляти огірки у супермаркети.

Огірковий ажіотаж викликав рецепт салату з:

  • тертих огірків,
  • кунжутної олії,
  • часнику,
  • рисового оцту,
  • олії чилі.

Рецепт став справжнім хітом, а ісландські фермери не змогли впоратися зі стрімким попитом. Директорка з маркетингу SFG сказала, що зараз ісландські фермери не встигають за попитом, але вона сподівається, що пропозиція повернеться в норму «приблизно через тиждень».

Хто в цьому «винен»

Усе почалося з канадця Логана Моффітта, який має понад 5,5 мільйонів підписників у тіктоці. Починаючи з липня 2024 року він ділиться огірковими рецептами майже щодня.

У рецепті, який захопив ісландців, Логан використовує кунжутну олію, рисовий оцет, іноді також вершковий сир, авокадо та навіть копчений лосось.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини