Home Рецепти Що спочатку кидають у борщ: картоплю чи капусту

Що спочатку кидають у борщ: картоплю чи капусту

by admin

Вміння приготувати смачний червоний борщ є своєрідним іспитом для будь-якої жінки, адже він є однією із головних страв слов’янської кухні.

Червоний борщ має своєрідний смак, який не вдасться переплутати з жодною іншою стравою.

Подробиці

При приготуванні борщу молоді господині можуть припускатись деяких помилок. Адже навіть неправильне закладання продуктів може зіпсувати фінальний смак страви.

Тому важливо знати правильну черговість додавання компонентів, щоб уникнути “кулінарного фіаско”.

Що ж досвідчені господині спочатку відправляють до борщу – капусту чи картоплю?

Ці компоненти повинні додаватися до борщу послідовно. Насамперед потрібно додати картоплю, але буквально за кілька хвилин додавайте і саму капусту.

Такий “розклад” підійде тим, хто любить м’яку капусту у борщі.

Деякі господині додають її лише за 5-10 хвилин до повної готовності. Це допускається у тому випадку, якщо капуста і так м’яка (через сорт або просто овоч молодий).

Якщо ви не хочете зіпсувати борщ, буряк варто спочатку тушкувати окремо від інших продуктів з додаванням лише лимонного соку і томатної пасти. За такого підходу борщ вийде “правильним” (червоним) і неймовірно смачним.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини