Home Рецепти Як приготувати яблучні оладки без яєць: весь секрет у кефірі

Як приготувати яблучні оладки без яєць: весь секрет у кефірі

by admin

Багато господинь за звичкою додають курячі яйця в багато страв, хоча цей компонент не є обов’язковим. Наприклад, оладки сміливо можна готувати без цього компонента, якщо підібрати правильний рецепт.

Якщо ви хочете приготувати смачний сніданок для всієї родини, варто звернути увагу на звичайний кефір. Якщо готувати оладки на його основі, то в яйцях немає потреби.

Як правильно готувати яблучні оладки

Варто правильно розрахувати пропорції. На стандартну порцію оладок варто брати склянку пшеничного борошна, близько 300 мл кефіру, 1 кисле яблуко середніх розмірів.

Також не варто забувати про три чайні ложки цукру, чайну ложку розпушувача і дрібку солі.

Який кефір купувати

Досвідчені господині сходяться на думці, що для приготування оладок яблучних можна брати будь-який кефір на ваш смак без шкоди якості.

Не забувайте, що яблука важливо почистити перед додаванням в тісто. Адже шкірка має досить жорстку текстуру, що може зіпсувати смак готової страви.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини