Home Рецепти Кулінари перерахували помилки при смаженні шашлику, які псують смак м’яса

Кулінари перерахували помилки при смаженні шашлику, які псують смак м’яса

by admin

Мало які страви можуть зрівнятися з ароматним шашликом. І якщо на етапі підготовки та маринування м’яса все було виконано правильно, це не може гарантувати ідеального результату.

Справа в тому, що процес смаження не менш важливий.

Кулінари перерахували основні помилки, яких варто уникати:

1. “Посадкові місця” для м’яса потрібно розпланувати заздалегідь: якщо ж ви кілька разів мінятимете позицію м’яса на шампурах, то це погано позначиться на фінальній якості шашлику.

2. Багаття варто розводити тільки природним чином: якщо ви використовуватимете хімію, то це додасть ще більшої шкоди і без того шкідливому шашлику для підшлункової та печінки.

3. Деякі під час смаження люблять додавати воду або соус прямо на шматки м’яса. Але, так не варто робити, тому що шашлик може підгоріти, а залишитися сирим усередині?

5. Любителі зробити свій шашлик красивішим і здоровішим між м’ясом розташовують овочі. Однак вони перетворяться на вугілля, що додасть шашлику неприємного присмаку.

6. Якщо вам вдалося приготувати шашлик правильно, то не зіпсуйте страву останньою помилкою під час подачі: не їжте м’ясо одразу! Залишіть м’ясо подихати хоча б на 7-10 хвилин. Саме завдяки цьому шашлик виходить соковитим.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини