Home Гумор Як швидко прибрати плісняву з балконних рам

Як швидко прибрати плісняву з балконних рам

by admin

В один «прекрасний» день пліснява з’являється у всіх на балконних рамах. Головне в цій ситуації — почати вчасно діяти. Її треба забирати відразу, оскільки вона швидко розповсюджується. А ще вона може стати причиною появи алергії.

Як побороти плісняву

Видалити чорну плісняву з пластикових поверхонь не є складним завданням. Вам потрібна чиста вода, ганчірка і два доступних засоби. Зі стін відмивати, звичайно, важче.

При роботі з оцтом рекомендується використовувати респіратор. Рідина виділяє їдкий запах, який не треба вдихати. Та й рукавиці не будуть зайвими, щоб не палити шкіру рук.

Отже, потрібно приготувати оцтовий розчин. Для цього на 1 л води додайте 200 мл оцте та 20 мл борної кислоти.

Цим розчином потрібно вимити поверхні. Щоб рами швидше вивітрилися, можна через годину пройтися по ним ганчіркою з водою.

Якщо оцтова процедура вам не подобається, тоді можна приготувати інший розчин. На склянку води треба додати 1 ч.л. чайного дерева. Це більш ароматно та приємніше. Якщо не допоможе, тоді треба переходити до попередньої рекомендації з оцтом.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини