Home Шоу-бізнес Санта Дімопулос показала, як проводить час на фестивалі Burning Man

Санта Дімопулос показала, як проводить час на фестивалі Burning Man

by admin

Двоє знаменитих людей із України бодібілдерка Санта Дімопулос та мільйонер Андрій Великий поїхали на цікаву подію, яку проводять в пустелі в США. Там українці провели 8 днів поспіль.

Незвичайна українська співачка, танцюристка, модель та бодібілдерка Санта Дімопулос відправилася у США на дуже цікаву подію “Burning Man” (Палаюча людина). Це захід, який проводиться протягом восьми днів у штаті Невада, в дуже особливому місці, пустелі Блек-Рок. Ця подія відбувається з року в рік. І зазвичай припадає на останній понеділок серпня. А восьмий день цього заходу доводиться на офіційне свято в США Дня праці. Його, як правило, святкують у перший понеділок вересня. І для всіх американців, у більшості випадків, це вихідний день.

Піком всієї цієї події вважається захід сонця у суботу. Точніше, вже після того, як зайде сонце відбувається наступне — спалювання величезної дерев’яної статуї людини. Утім, тему і мету зустрічі, кожного року визначають нову. І саме на такому заході побувала відома українка Санта Дімопулос, а ще колишній чоловік-мільйонер зірки “МастерШеф” Каті Великої, Андрій Великій. Схоже, що ця подія збирає до себе багатіїв, відомих, знаменитих і публічних людей. У всякому разі, цього року, з України туди полетіли двоє відомих особистостей.

Бодібілдерка Санта Дімопулос “кинула” в свою stories в соцмережі Instagram світлину на якій показала, що перебуває у пустелі в США і їсть там борщ із пампушками. І хто б міг подумати, що в Америці їх будуть частувати саме цим. Своє фото вона підписала: “Зголодніли і приїхали їсти борщ!”. Для пустелі Санта Дімопулос обрала білу, легку та коротку сукню. Але з цікавими вирізами в талії і на животі. В якості захисту від сонця вона обрала пов’язку-хустинку на голову, а от брати в пустелю прикраси Санта не стала.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини