Home Гумор Як прогнати з ділянки слимаків: названі найефективніші та найбезпечніші способи

Як прогнати з ділянки слимаків: названі найефективніші та найбезпечніші способи

by admin

Проблема слимаків залишається актуальною протягом усього дачного сезону, оскільки ці шкідники виявляють інтерес до різних культур. Через їх нашестя можна просто позбутися врожаю.

Наразі найбільш актуальним питанням є захист капусти.

Як ефективно та безпечно позбутися шкідників?

  • Найбільш популярним серед затребуваних методик є використання поєднання тютюнового пилу з макухою гірчиці. Отриманий засіб матиме досить гарний ефект, якого вистачить на довгий час. Розсипати склад потрібно по території всієї ділянки, приділивши особливу увагу культурам, що привертають слимаків.
  • Якщо ви хочете захистити рослини від слимаків, можна звернутися за допомогою до спецій. Популярні гострі прянощі стануть для шкідників практично непереборною перешкодою на шляху до врожаю. Але важливо пам’ятати, що як тільки пройде дощ потрібно буде знову посипати рослини перцем.


UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини