Home Рецепти Що краще для випічки маргарин чи масло

Що краще для випічки маргарин чи масло

by admin

Це дивлячись що ви готуєте. Масло та маргарин – це принципово різні продукти. В основі масла – вершки, а в основі маргарину – гідролізований рослинний жир. На маргарині тісто швидше «піднімається», готовий виріб довше зберігає пишність, листкове тісто на маргарині виходить краще, тому що температура плавлення вершкового масла нижча, ніж у маргарину і для листкового тіста воно не підійде: розтане раніше. Також масло не дуже рекомендують використовувати для рубаного тіста, де важливі шари тіста.

Але все-таки маргарин краще використовувати лише в тому випадку, якщо в рецепті він вказаний спеціально. А ось у крем не замінюйте масло маргарином класти, для приготування кремів використовуйте тільки смачне якісне вершкове масло.

Випічка з вершковим маслом виходить ніжніша, смачніша, пісочне тісто на вершковому маслі виходить розсипчастішим, так як жирність масла набагато вища, ніж у маргарину.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини