Home Гумор Робимо свій домашній шампунь із вітамінами для росту та зміцнення волосся

Робимо свій домашній шампунь із вітамінами для росту та зміцнення волосся

by admin

Щоб із волоссям не було проблем, за ним потрібно правильно і регулярно доглядати. Такий догляд, наприклад, передбачає постачання його всім необхідним. Один із важливих компонентів, які забезпечать здоров’я вашого волосся — це вітаміни. Їх можна додавати в шампунь щоразу, коли ми миємо голову. Купити різні вітаміни без проблем можна в аптеці. Їх продають в ампулах. А от які вітаміни додавати до шампуню, скільки і як саме це потрібно робити, ми вам зараз розповімо.

Для цього досить просто змішати будь-який шампунь, яким ви звикли користуватися з аптечними вітамінами з ампул.

Які вітаміни можна додавати до шампуню?

Тут вибір досить великий. Це можуть бути вітаміни різних груп. Наприклад, A, Е, В6, PP, C або B12.

Їх додавання істотно змінить ваше волосся і вбереже його від масового випадіння. Вони додадуть блиску вашому волоссю і зроблять його більш об’ємним.

Скільки вітамінів додати до шампуню і як це потрібно робити?

Не потрібно виливати всю ампулу з вітамінами прямо у флакон з шампунем. У цьому разі ефективність такої добавки буде практично нульовою.

Адже деякі вітаміни “живуть” недовго. Той же вітамін C, наприклад, на повітрі швидко руйнується.

Тому найкращий варіант — додавати вітаміни не у весь флакон, а тільки в той шампунь, який ви використовуєте для миття волосся.

Для цього наливаємо трохи шампуню в чашку, приблизно стільки, скільки вам потрібно щоб 2 рази добре намилити волосся. І вже в цю чашку додаємо ампулу вітамінів. Можна змішати з шампунем одразу всі вітаміни, а можна тільки якийсь один.

Після перемішування вітамінної добавки, шампунь можна наносити на волосся. Першим намилюванням миємо волосся як зазвичай, а після другого, залишаємо вітамінний шампунь на 5 хвилин на волоссі й лише після цього змиваємо.

Досить буквально 2-3 процедур, щоб побачити результат. А він неодмінно буде — волосся перестане активно випадати, збільшиться його об’єм, воно стане більш блискучим і здоровим.

Увага: Будь-які вітаміни в шампунь можна додавати тільки в тому разі, якщо ви впевнені, що на цей препарат у вас немає алергії!



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини