Home Курйози Дієтолог застерегла від поширеної помилки при схудненні: як її уникнути

Дієтолог застерегла від поширеної помилки при схудненні: як її уникнути

by admin

Рідко можна знайти людину, яка б не хотіла схуднути. Хтось хоче стати сильнішим та покращити загальний стан здоров’я, а хтось – виглядати струнким та підтягнутим.

Якими б не були ваші цілі щодо здоров’я, важливо відзначати всі ваші досягнення, великі чи малі, заявила дієтолог доктор Рейчел Пол в Instagram.

За її словами, їжу не слід використовувати як “ласощі” або винагороду за досягнення. Їжа — це паливо, яке забезпечує поживними речовинами, щоб наш організм функціонував якнайкраще, але також вона повинна приносити задоволення.

Жодна їжа не повинна бути “заборонена” і має бути доступна у будь-який час. Здорове харчування — це більше збалансованість і різноманітність, ніж включення або уникнення будь-якої конкретної їжі.

Доктор Пол пояснила, що краще як нагороду за схуднення обирати не їжу, а якісь цікаві для вас дії чи речі. Хорошими прикладами можуть бути спа-день, похід до книжкового магазину, новий одяг для тренувань або весела прогулянка з родиною.

Вона дала також деякі поради, які мають допомогти:

Дієтолог наголосила на необхідності пам’ятати, що їжа повинна приносити задоволення, а не розглядатися як “погана” або зберігатися лише як нагорода чи “частування”. Будь-яка їжа вписується в схему здорового харчування, включно з улюбленою. 

Якщо вас турбують ваші стосунки з їжею, зверніться за допомогою до дієтолога для більш індивідуального професійного керівництва. Спеціаліст може надати необхідну підтримку для досягнення ваших цілей у сфері здоров’я та благополуччя за допомогою індивідуального підходу. 

Поради щодо схуднення

Дещо раніше дієтологи назвали горіх №1, який допоможе вам під час схуднення.

Коли ви думаєте про дієту, то здебільшого йдеться про обмеження у тому, що ви їсте. Періодичне (інтервальне) голодування — це дієта, яка зосереджується на тому, коли ви їсте.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини