Home Шоу-бізнес 42-річна Ольга Фреймут похвалилася червоним педикюром на модельних ніжках

42-річна Ольга Фреймут похвалилася червоним педикюром на модельних ніжках

by admin

Популярна українська ведуча Ольга Фреймут два роки поспіль жила за межами рідної України. 

Разом з дітьми та чоловіком зірка національних телеекранів мешкала у Великій Британії (Лондон). Але туга за рідними місцями не полишала її. Тому Ольга вирішила, що серпень 2024 року – чудовий час, аби повернутися до рідної домівки.

Приїзд додому Ольги Фреймут супроводжувався купою приємних емоцій — і від зустрічі з рідними людьми, і від споглядання на рідні українські пейзажі.

Спочатку Оля Фреймут зупинилась в одному з готелів Львова, потім – відвідала рідну сестру та племінницю. Дівчата разом чудово провели час та відсвяткували день народження племінниці Фреймут – Елі, яку ведуча назвала своєю четвертою дитиною.

Знайшла ведуча і час для того, аби подбати про власне здоровʼя. Ольга Фреймут завітала в одну із косметологічних клінік міста Львова — Genesis Esthetic Clinic. В цьому закладі надають послуги пластичної та апаратної косметології, а також – працює гінекологія та здійснюють маніпуляції по пересадці волосся.

Для 42-річної ведучої та мами трьох дітей піклування про власну зовнішність є одним із головних аспектів життя. Ольга Фреймут показала світлину з клініки, де вона постала поряд із співробітниками закладу. На світлині помітно, що знаменитість вбралася в легку літню сукню білого кольору, прикрашену різнокольоровими квітами та вийшла до камери… босоніж. Імовірно, ведучій захотілося похвалитись модельними ніжками із яскравим червоним педикюром на нігтиках.

Жінка щасливо посміхається та дивиться повз камеру, кудись вбік. Заради фотосесії Ольга Фреймут розпустила волосся, похвалившись ще й розкішними кучерями.

Напевно, Фреймут залишилася цілком задоволеною косметологічними послугами, які їй надали косметологи закладу краси.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини