Home Шоу-бізнес Донька Олі Полякової Аліса здолала шлях до школи вплав та зустрілася з 7-класниками

Донька Олі Полякової Аліса здолала шлях до школи вплав та зустрілася з 7-класниками

by admin

Мрія молодшої доньки Олі Полякової врешті збулася. Аліса пішла у 7 клас рідної київської школи. Та щоб зустрітися з однокласниками, яких не бачила 2 роки поспіль, довелося здолати перепони.

Оля Полякова у своєму Інстаграм-акаунті сповістила, що відвезла Алісу до школи в Києві. Та оскільки мешкає родина за містом, до омріяної мети довелося здолати 100 км на катері. Відео, де мама й донька під поривами вітру пливуть по Дніпру вийшло доволі епічним. Оля Полякова похвалилася:

“Отака в нас путь. Аліска їде в школу в сьомий клас, у свою рідну школу”.

Дівчинка 2 роки поспіль вимагала від батьків, щоб її забрали з англійської школи, де їй страшенно не подобалося. Аліса скаржилася, що рідні здали її в інтернат і не згадують про існування дитини, неначе вона їм чужа.

Тож довелося піти назустріч рідній кровиночці. Влітку дівчинка приїхала до України на канікули й до Великобританії більше не повернулася. А у вересні пристала до навчання у своїй рідній київській школі.

Семикласники радо зустріли однолітку. Обличчя Аліси просто світилося від щастя, й посмішка не сходила з обличчя, коли обіймалася та розмовляла з ровесниками. Одна біда – щоб потрапити до навчального закладу, учениці довелося здолати 100 км водної перепони, оскільки мешкає родина у своєму 2-поверховому будинку у передмісті Києва.

Оля сповістила, що отак добиратися юнці доведеться щодня, бо в них немає житла в столиці. Але ж в Аліси є старша сестра Маша, якій дісталася столична квартира від бабусі. То хіба не зможе прихистити родичку на час навчання?

Тим часом сувора матуся нагадала 7-класниці, що вона обіцяла вчитися краще за всіх інших учнів. Раніше Аліса не любила ходити до школи, та після англійського навчального закладу прийшла на заняття у рідну альма-матер із задоволенням.

Сльози на її очах висохли, і вона радіє, що врешті спілкуватиметься з подругами кожного дня. Це відзначили й підписники Інсти відомої співачки:

“Перший раз бачу вашу Алісу такою щасливою!”

“Нарешті Аліса з усмішкою на обличчі”.

“Яка щаслива дитина, я рада за неї”.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини