Home Гумор Дерматологи поділилися простими порадами для всіх, хто страждає від надмірної пітливості пахв

Дерматологи поділилися простими порадами для всіх, хто страждає від надмірної пітливості пахв

by admin

Якщо мокрі плями на сорочках та футболках вас остаточно дістали, а звичайні дезодоранти з проблемою не справляються, ці поради можуть допомогти.

Головне завдання дезодоранту — позбавити запаху поту. Парфумовані спреї тут не завжди ефективні: якщо вони просто маскують запах за рахунок сильного аромату, то на виході створюється огидний коктейль із суміші запахів. Тому на літо краще надавати перевагу антиперспірантам. І, як пояснюють лікарі-дерматологи, його важливо правильно використати.

Зазвичай ми наносимо його зранку. А краще робити це з вечора. Коли ми спимо, підмилені потові залози виробляють піт менш активно, і речовини, які містяться в антиперспіранті, встигають краще вбратися, пояснили експерти.

Це не означає, що ранковим душем можна знехтувати: ні, після душу нанесіть антиперспірант ще раз, тоді він буде найефективнішим.

І ще один лайфхак: мийте пахви засобом від прищів. Він призначений для того, щоб блокувати розмноження бактерій, саме вони викликають появу неприємного запаху.

Намильте пахви й залиште засіб на дві хвилини, щоб він встиг подіяти, порадили дерматологи.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини