Home Гумор Як упорядкувати рушники без дорогої «хімії»

Як упорядкувати рушники без дорогої «хімії»

by admin

Умови використання, побутова хімія та час – це три головні умови, які позначаються не найкращим чином на зовнішньому вигляді махрових та лазневих рушників.

Вони стають жорсткими, незважаючи на те, що в пральну машинку додають спеціальні засоби для прання. Але більшість господинь не здогадуються, що є народний засіб, з яким догляд за рушниками набагато ефективніший.

Подробиці

Якщо через 2-3 прання м’які і пухнасті рушники стають схожими на наждачний папір, краще забути про засоби побутової хімії і запастися звичайною сіллю.

Як прати махрові рушники

Як тільки ви помітили, що ваш махровий рушник втратив свій первозданний вигляд, не поспішайте використовувати засоби побутової хімії. Достатньо 2-3 столових ложок кухонної солі, та рушники знову будуть як нові.

Отже, в 5 літрах води потрібно розчинити 3 столові ложки звичайної солі (без спецій та інших добавок).

У цей розчин потрібно занурити рушники та залишити там замочуватися. Через 2-3 години відправляйте їх у пральну машину, увімкнувши режим полоскання, або завершіть процес прання вручну.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини