Home Здоров'я Нутриціолог розкрила корисні властивості лисичок

Нутриціолог розкрила корисні властивості лисичок

by admin

Якщо додати до раціону лисички, то можна скоригувати рівень холестерину в крові. Таку заяву зробила нутриціолог.

Як розповіла нутриціолог, у складі лисичок є багато клітковини, яка потрібна для коректного функціонування кишечника. Також вона позитивно впливає на рівень цукру та холестерину у кров’яному руслі. Дані гриби можна вживати в їжу, не побоюючись появи зайвої ваги, оскільки їхня калорійність при варінні мінімальна, але при жарінні більше. Також лисички багаті великою кількістю мінералів та вітамінів. Як приклад нутриціолога навела РР, В6, тіамін, мідь, калій і цинк.

Як додала лікар, містяться у цих грибах і амінокислоти. Однак зловживати цим продуктом не варто, оскільки він є досить важким для травлення. У зв’язку з цим лисички дітям віком до двох років взагалі протипоказані. Якщо у людини є проблеми з шлунково-кишковим трактом, то їй гриби теж варто обмежити.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини