Home Шоу-бізнес Потап похвалився фото з голлівудською зіркою та осоромився пародією на Винника

Потап похвалився фото з голлівудською зіркою та осоромився пародією на Винника

by admin

43-річний репер Потап, який під час війни «розширює шоубізнес» за кордоном, похвалився фотографією з американською акторко та оконфузився пародією на Олега Винника.

У своєму Instagram виконавець опублікував фото з Євою Лонгорією, ймовірно, з літака. На світлині Лонгорія у чорному аутфіті й без косметики позує біля Потапа.

«Попереду чудові часи з чудовими людьми. Приємно познайомитися з тобою, Єва Лонгорія», — написав він.

Потап похвалився новим знайомством

А от у своєму TikTok репер записав пародію на звернення співака Олега Винника після релізу своєї пісні «Мої люди».

Для ролика Потап використав оригінальний звук з відео свого колеги, де той каже скандальну фразу про «ковток свіжого повітря» та спародіював його поведінку. Однак таку іронію оцінили не всі українці.

«Мої люди у виконанні ще одного ухилянта», «Ти далеко від нього не втік», «Залишилося Виннику заспівати «пиришки-пупиришки» і в турне Україною дуетом», «Вітаю вас, Біба і Боба», «Зараз Яма затанцює з підтримкою», — пишуть користувачі соцмереж.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини