Home Шоу-бізнес alyona alyona висловилася про переїзд до бойфренда та майбутнє весілля

alyona alyona висловилася про переїзд до бойфренда та майбутнє весілля

by admin

Українська виконавиця alyona alyona, справжнє ім’я якої Олена Савраненко, поділилася рідкісними подробицями особистого життя. У короткому інтерв’ю для шоу «Тур Зірками» на ютуб-каналі Люкс ФМ учасниця Євробачення-2024 зізналася, що переїхала зі столиці до одного із сіл Івано-Франківської області до свого коханого. Зірка сцени близько 2 років перебуває у стосунках із музикантом, діджеєм та продюсером Володимиром Бейчаком (VoVKing).

«Він там жив, народився в тому селі, виріс. До нього переїхала я. Коли я приїхала в гості й побачила оцю природу, спокій, тишу. Тим паче мої хобі, рибалку й похід за грибами, я там можу реалізувати. Я дуже щаслива, що це такий край. Це батьківщина Івана Франка. Там інші люди й мова. Мені там спокійно, їжджу туди відновлюватися», — розповіла alyona alyona.

Також артистка розсекретила, чи планує вона найближчим часом вийти заміж. За словами Савраненко, вона та її коханий не гратимуть весілля під час війни, оскільки вважають, що зараз потрібно зосередитися на допомозі країні заради перемоги. Проте додала, що Володимир уже називає її дружиною, а вона його чоловіком.

«На мою думку, яку я нікому не нав’язую, зараз на часі все ж таки більше робити для настання перемоги. Такі особисті плани ми трошки відклали. Ми насолоджуємося, що ми разом. Ми можемо спокійно назвати одне одного чоловіком і дружиною. І живемо, працюючи на перемогу. А далі, можливо, в день перемоги РАЦС або “Дія” знову лусне від кількості поданих заяв», — наголосила alyona alyona.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини