Home Рецепти Як “виправити” несмачні котлети

Як “виправити” несмачні котлети

by admin

Котлети можуть вийти смачними або несмачними, чогось середнього у цієї страви просто не може бути. Залежно від того, що входило до складу фаршу, можна спробувати виправити готову страву, навіть якщо вийшло несмачно. Розкажемо про найпростіші та найефективніші.

Сухі котлети

Якщо щось пішло «не туди» і котлети на виході вийшли сухі, наче їх ліпили з піску, просто помістіть все що насмажили в сковороду, залийте сметаною, розведеною приблизно 1:1 з будь-яким бульйоном (за відсутністю такого зійде і вода).

Котлети мають плавати у цьому складі.

За смаком додайте солі та спецій, накрийте кришкою, поставте на малий вогонь та тушкуйте хвилин 20-30.

За готовністю прикрасьте свіжою зеленню. Якщо немає бажання возитися, то використовувати котлети можна як доповнення до яєчні або омлету.

Ще простіше відправити їх у холодильник і дочекатися коли домочадці зголодніють по-справжньому. Тоді котлети не доведеться навіть розігрівати – підуть із хлібом та овочами у холодному вигляді.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини