Home Шоу-бізнес Даша Квіткова вразила кардинальною зміною образу

Даша Квіткова вразила кардинальною зміною образу

by admin

Блогерка Даша Квіткова вирішила кардинально змінити образ. Дівчина показалася з короткою стрижкою і темним кольором волосся. Прихильники не оцінили таке перевтілення Даші.

Даша Квіткова – одна з найвідоміших українських блогерок, за якою в соціальних мережах слідкують майже 2 мільйони підписників. Також Даша відома як переможниця романтичного шоу “Холостяк”. У фіналі шоу холостяк Нікіта Добринін обрав Квіткову і подарував їй омріяну каблучку. Даша і Нікіта стали єдиною парою з “Холостяка”, які після закінчення проєкту продовжували будувати стосунки, одружилися і стали батьками. У 2022 році подружжя розлучилися, та популярність Даші після цього не впала.

Даша Квіткова – блогерка, на яку рівняються інші дівчата. Вона дуже приваблива, стильна і має яскраву зовнішність. Даша вже багато років не змінювала свій образ і являться блондинкою з довгим волоссям.

Та нещодавно Квіткова опублікувала у своєму Інстаграм-блозі результат фотосесії, на якій вона постала в неочікуваному образі. На знімках Даша позувала з короткою стрижкою під хлопчика і з чорним волоссям. Дівчина на кадрах зовсім на себе не схожа.

Користувачі Мережі всі в один голос заявили, що Квітковій зовсім не пасує новий образ. Фоловери відмітили, що така стрижка додає дівчині віку.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Даша, на фото +15 років”;
  • “Зовсім не пасує”;
  • “Така гарна, але колір і довжина  робить вас наче як старше”;
  • “Стильно, гарно. Але мені здається, що цей образ не відповідає Вашому внутрішньому світу, наразі мені здається, що в кольорі блонд Ви в гармонії з собою”;
  • ” Стильно, ефектно, але минулий образ гарніший”.

Варто відзначити, що на фотосесії Квіткова приміряла перуку. Насправді, своє волосся дівчина не обрізала і не фарбувала. У своїх Інстаграм-сторіс блогерка продовжує виходити у звичному для всіх образі.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини