Home Шоу-бізнес Позитив приголомшив новиною про Юлію Сахневич

Позитив приголомшив новиною про Юлію Сахневич

by admin

Більш як 3 роки Позитив приховував свій роман з Юлією Сахневич. Тепер колишній партнер Наді Дорофєєвої здивував публіку новим зізнанням – виявляється, закохані розписалися ще рік тому.

Про те, що Олексій Завгородній одружився зі своєю коханою Юлією Сахневич, стало відомо у липні цього року. Лише у квітні Позитив, не ховаючись, завітав разом із коханою на концерт Артема Пивоварова.

А за 3 місяці в мережі з’явився романтичний фотосет, де голубки ніжно обіймаються, а на безіменних пальцях мають обручки. Тепер з’ясувалося, що розписалися POSITIFF з Юлією вже більш як рік тому.

Просто приховували правду від широкого загалу. Схоже, віднині всі табу з відносин знято, й Позитив розповів деталі свого другого шлюбу “Новому каналу”:

“Ми розписалися, коли зрозуміли, що так треба. Просто не розголошували це”.

Схоже, артисту дуже подобалося тримати ореол таємничості щодо своїх стосунків із танцівницею. POSITIFF у захваті розповів, що коли вони з Юлею зустрічалися, про це ніхто не здогадувався. Тож захотілося й весілля зіграти тайкома:

“Ну, якщо ще й одружимося і збережемо це в таємниці, буде вау”.

Звісно, під час війни не хотілося влаштовувати гучну гулянку. Просто розписалися й відзначили це вечерею з рідними. Перший шлюб Олексія з Анною Андрійчук тривав 8 років. Схоже, саме участь у “Танцях з зірками” й знайомство з Сахневич стало останньою краплею в остаточному рішенні про розлучення.

Нині Анні приписують роман із Потапом, який, до речі, поки не оформлював розлучення з Настею Каменських. Втім достеменно ніхто нічого не знає про ці стосунки. Позитив же насолоджується на повну котушку спілкуванням з Юлією. Співак певен, що саме вона стане матір’ю його майбутніх дітей.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини