Home Авто Автовиробник Volkswagen оновив популярну модель кросовера, дешевшу за Tiguan

Автовиробник Volkswagen оновив популярну модель кросовера, дешевшу за Tiguan

by admin

Volkswagen презентував оновлену версію свого кросовера Volkswagen Taos, який отримав зміни як у зовнішньому вигляді, так і під капотом. Тепер компактний кросовер став ще привабливішим завдяки новим елементам дизайну та потужнішому двигуну.

Зовнішньо оновлений Taos став більш виразним: модель отримала тонкі ґрати радіатора, оточені новими світлодіодними фарами, а також агресивний передній бампер із великим повітрозабірником. Серед опцій – смуга, що світиться, що з’єднує фари, і підсвічений логотип VW. Позаду кросовер доповнений новою світлодіодною смугою на всю ширину.

Колірна гама поповнилася трьома новими відтінками: яскраво-зеленим Bright Moss Green, синім Monterey Blue Pearl та сірим Monument Gray. Для вибору також доступні нові 17-, 18- та 19-дюймові колеса.

Салон Taos також оновився, отримавши перероблену панель приладів і нову 8-дюймову мультимедійну систему, що замінила колишній екран на 6,5 дюймів. У комплектації SEL доступне оздоблення шкірою темно-синього кольору. Поліпшено шумоізоляцію та з’явилася можливість керування кліматом за допомогою сенсорних кнопок.

Кросовер обладнаний сучасними системами безпеки IQ.DRIVE, включаючи адаптивний круїз-контроль, систему запобігання зіткненню, моніторинг сліпих зон та допомогу при екстреному гальмуванні.

Одним із головних нововведень став оновлений 1,5-літровий турбований двигун TSI. Потужність двигуна збільшена зі 160 до 176 кінських сил (130 кВт). Замість попередньої 7-ступеневої коробки DSG тепер використовується автоматична 8-ступенева трансмісія для всіх версій.

Volkswagen Taos 2025 року з’явиться у продажу у Північній Америці ближче до кінця року, і хоча офіційна вартість ще не оголошена, очікується, що ціна буде трохи вищою за попередню модель, яка коштувала від 23 995 доларів.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини