Home Шоу-бізнес Карді Бі народила третю дитину від колишнього чоловіка

Карді Бі народила третю дитину від колишнього чоловіка

by admin

Американська виконавиця Карді Бі (Cardi B) народила третю дитину від репера Оффсета (Offset) через півтора місяці після подання до суду документів про їхнє розлучення. 31-річна виконавиця хітів I Like It та Bodak Yellow повідомила про поповнення на своїй сторінці в інстаграм у четвер, 12 вересня, через 5 днів після пологів.

Карді розмістила добірку фото та відео з пологового будинку. На знімках можна побачити, як багатодітна мама тримає на руках новонароджену дитину і годує її грудьми. Також вона показала, як її та немовля у лікарняній палаті відвідував Оффсет та двоє старших дітей — 6-річна дочка Калчі та 2-річний син Уейв.

Карді офіційно не розкрила стать та ім’я молодшого спадкоємця, але судячи зі знімків та відео, вона народила дівчинку, оскільки дитина була одягнена в одяг рожевого кольору. 

«Найкрасивіша маленька штучка. 9/7/24», — написала Карді Бі під фото.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Cardi B (@iamcardib)



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини