Home Шоу-бізнес Андрій Задворний зробив собі ботокс: чому переможець Холостячки-2 і колишній Злати Огнєвіч наважився на зміни

Андрій Задворний зробив собі ботокс: чому переможець Холостячки-2 і колишній Злати Огнєвіч наважився на зміни

by admin

Відомий український блогер Андрій Задворний розповів про процедуру ботоксу, яку нещодавно зробив. Знаменитість виправив зморшки, які були на його обличчі.

Андрій Задворний, відомий український блогер і підприємець, розповів про косметологічні процедури, на які наважився не так давно. Знаменитість вколов у шкіру на обличчі ботокс, аби позбутись від вікових змін. Про те, як минула процедура та якими результатами вона його порадувала, колишній наречений Злати Огнєвіч розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Задворний вколов ботокс

У своєму Інстаграм-блозі Андрій Задворний опублікував кадри, на яких лежить у кабінеті косметолога. Знаменитість чекав, поки лікар зробить йому так званий укол краси – введе ботокс для того, аби розгладити поверхню шкіри. За словами знаменитості, процедура минула швидко, а результати його дійсно порадували. Задворний помітив, як на його обличчі зникли мімічні зморшки.

Пізніше у своїх Інстаграм-історіях знаменитість поділився емоціями. Він розповів, що наважився на процедуру для того, аби позбутись від мімічних зморшок. Чоловік розповів, що ботокс йому вводили у чоло, зону між бровами, а також у зону біля очей. За словами Задворного, в нього почали з’являтись вікові зміни, хоча й набагато пізніше, ніж вони зазвичай з’являються на шкірі у більшості чоловіків.

На ботоксі знаменитість не зупинився. Андрій Задворний також вирішив вколоти вітаміни у шкіру під очима. Роблять таку процедуру не просто так – це потрібно для загального покращення стану шкіри та повернення тонусу. За словами Задворного, у нього все ще є трішки синців у місцях, куди вводили препарати, але зовсім скоро вони мають пройти, а залишаться тільки позитивні результати.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини