Home Шоу-бізнес Олександр Педан став останнім із зіркового тріо, хто залишився працювати на Хто зверху

Олександр Педан став останнім із зіркового тріо, хто залишився працювати на Хто зверху

by admin

Одне з найпопулярніших на українському телебаченні шоу «Хто зверху?» свого часу стало плодом спільної праці та дружби зіркового тріо – Педана, Притули та Фреймут.

Нещодавно відомий український ведучий Олександр Педан повідомив про новий сезон розважального шоу “Хто зверху?”. Він залишився останнім із зіркового тріо, з яким раніше вів шоу. Педан у програмі – на посаді Пана Судді. Розповідаємо, чому тільки він залишився й далі працювати над проєктом, який свого часу завоював прихильність мільйонів українців.

Хто залишився на Хто зверху

Віддані фанати програми пам’ятають перший випуск – елегантна Ольга Фреймут і харизматичний Сергій Притула разом зі своїми жіночою та чоловічою командою змагались один проти одного. Олександр Педан судив їх – його у залі не було, але знаменитість бачив усе та міг вирішити навіть неймовірно заплутані суперечки. Проте, в один день усе змінилось. Ольга Фреймут першою пішла з шоу.

2013 року знаменитість перейшла працювати на канал-конкурент “Нового каналу”. Сергій Притула, згадуючи ті події, зізнався – спершу Ольга Фреймут особисто йому сказала, що залишається працювати далі, а вже за декілька днів за спинами своїх колег і друзів вона підписала контракт із конкурентами. Відтоді вакансія ведучої “Хто зверху?” була вільна.

А ось сам Сергій Притула остаточно заявив про завершення своєї розважальної кар’єри напередодні Нового року 2023. Після початку повномасштабної війни знаменитість пішов у волонтерство. Як зізнався ведучий, навіть у мирні часи він не може уявити свого повернення до розважального сегмента телебачення – настільки за ці декілька років змінилось його ставлення до життя.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини