Home Шоу-бізнес Кайя Гербер повторила один із найвідоміших образів Сінді Кроуфорд

Кайя Гербер повторила один із найвідоміших образів Сінді Кроуфорд

by admin

Кайя Гербер відвідала прем’єру фільму «Шелл» під час Міжнародного кінофестивалю в Торонто 2024 року, віддавши шану знаменитій білій сукні Сінді Кроуфорд 1993 року.

Коли донька приміряє мамині речі, це один з найбільш зворушливих моментів в стосунках доньки й матері. Кайя Гербер і Сінді Кроуфорд виводять цей зв’язок на новий рівень. На прем’єрі фільму «Шелл» на Міжнародному кінофестивалі в Торонто 2024 року Гербер віддала шану Сінді Кроуфорд своїм образом на червоній доріжці.

Модель і акторка вийшла на червоний хідник в образі своєї матері-супермоделі в білій максі-сукні Hervé Leger з вирізом у формі серця та чашечками на кісточках. Це – відтворення сукні Кроуфорд на церемонії врученні Оскар у 1993 році, яку пошили спеціально для цієї події. «Кайя надіслала мені мудборд для червоної доріжки Міжнародного кінофестивалю в Торонто, і це був один з образів», — розповідає Vogue Моллі Діксон, стилістка Кайї Gerber. – Я подумала, що було б чудово віддати належне тому зірковому моменту Сінді».

Як і її мама, Гербер доповнила образ парою білих човників з гострим носом. Але зв’язок із Кроуфорд не обмежувався тільки сукнею: Гербер також дослідила разючий архів ювелірних прикрас та зупинилась на старих діамантових прикрасах і годиннику Omega з особистої колекції Кроуфорд.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини