Home Шоу-бізнес Джастін Тімберлейк визнав себе винним у водінні в нетверезому стані

Джастін Тімберлейк визнав себе винним у водінні в нетверезому стані

by admin

Американський співак Джастін Тімберлейк визнає свою вину у порушенні правил дорожнього руху — водінні у нетверезому стані. За це він сплатить штраф та виконає 25-40 годин громадських робіт, повідомляє NBC News.

Суддя Карл Айрас, який призупинив дію ліцензії Тімберлейка під час слухання в минулому місяці, запитав співака, чи готовий він бути волонтером у некомерційній організації за свій вибір. «Я готовий», — відповів Тімберлейк.

За керування у нетверезому стані в штаті Нью-Йорк передбачена до року в’язниці.

Тімберлейк сплатить штраф у розмірі приблизно 760 доларів, виконає 25-40 годин громадських робіт та звернеться до громадськості щодо безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, що Джастіна Тімберлейка заарештували 18 липня в елітному районі Хемптон за підозрою у водінні у нетверезому стані.

У поліцейському протоколі зазначено, що очі артиста були «налиті кров’ю та заскліли, а подих запахнув сильно алкоголем». Тімберлейк відмовився пройти алкотестер, а інші тести на тверезість не пройшов. Спочатку адвокати співака стверджували його невинність, твердячи, що він випив лише одну мартіні і їхав додому за друзями.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини