Home Шоу-бізнес Зірка «Медиків Чикаго» Торрі Девіто вийшла заміж на сьомому місяці вагітності

Зірка «Медиків Чикаго» Торрі Девіто вийшла заміж на сьомому місяці вагітності

by admin

Американська акторка та колишня фотомодель Торрі Девіто за два місяці до пологів вдруге вийшла заміж у вихідні. Обранцем 40-річної виконавиці ролей Наталі Меннінг у «Медиках Чикаго», Мередіт Фелл у «Щоденниках вампіра» та Меліси Гастінгс у «Милих ошуканках» став режисер Джаред Лапін, який і є батьком майбутньої дитини Торрі.

Закохані поки не ділилися подробицями таємної церемонії, проте їхні друзі та родичі злили в мережу перші фото та відео. На одному з кадрів Девіто та Лапін трималися за руки в оточенні найближчих людей. На іншому знімку можна ближче розглянути вбрання наречених, а ще на одному фото Торрі сфотографувалася з гостями святкової вечірки.

Нагадаємо, що Торрі у 2011-2013 роках була одружена з зіркою серіалу «Щоденники вампіра» Полом Веслі. До відносин з Джаредом вона також зустрічалася з актором «Блакитної крові» Віллом Естесом та колишнім учасником «Танців із зірками» Артемом Чигвінцевим.

Переглянути цей допис в Instagram


UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини