Home Шоу-бізнес Шуров відреагував на призначення Кароль продюсером Нацвідбору замість нього

Шуров відреагував на призначення Кароль продюсером Нацвідбору замість нього

by admin

Український співак та музикант Дмитро Шуров, також відомий як Pianoбой, прокоментував призначення Тіни Кароль новим музичним продюсером Національного відбору на пісенний конкурс Євробачення-2025. На своїй сторінці у фейсбуці артист висловився про свою роботу на цій посаді під час повномасштабної війни.

За словами Дмитра вперше йому запропонували стати продюсером влітку 2022 року. Через постійні обстріли у нього та команди Суспільного виникло багато труднощів. Зокрема, Шурову разом із учасниками Нацвідбору часто доводилося працювати над піснями без зв’язку та світла. Також він нагадав, що шоу знімали на станції метро. Співак зазначив, що у 2023 році українці вже звикли до загроз ворожих обстрілів, тому організувати відбір було набагато легше.

«Влітку 2022 мені запропонували взяти на себе музичне продюсування Нацвідбору до Євро. В момент, коли взагалі не було зрозуміло, що буде далі з країною, чи є ще в ній музиканти і чи потрібна комусь їх музика. Можу сказати без перебільшення, що того року вся команда зробила нереальну роботу, постійно долаючи різноманітні перешкоди екзистенціального масштабу — від повної відсутності пісень та артистів, прослуховувань під ракетами, роботи над треками без світла та звʼязку — до відбору на платформі метро взимку. 2023 вже був іншим – всі звикли до війни та постійних випробувань, “прокинулись” артисти та їх менеджери. Це дало шанс зробити більш яскравий відбір, показати публіці нову, незвичну для них музику і також нагадати про забуту класику у фіналі. Часом ця, здавалось би, музична робота, більше нагадувала прийоми психотерапевта. Але я люблю такі виклики і отримував задоволення від роботи, не зважаючи на всі обставини», — сказав він.

Шуров додав, що передав естафету Тіні Кароль, щоб зосередитись на благодійних концертах зі зборами коштів для ЗСУ та виступах перед військовими. Він публічно побажав наступниці знайти ідеального представника України на Євробачення наступного року.

«Цього року я передав естафету Тіні Кароль, а сам зосередився на благодійних турах на такмед та поїздках з концертами до військових. Я щиро дякую як всім музикантам, які зробили мені нерви і безсонні ночі, так і тим, які взаємодіяли та підтримували (а вас більшість). Величезна подяка євро-команді Суспільного за відкритість до моїх ідей, професіоналізм та підтримку. Бажаю команді чудового відбору цього року! Бажаю новій продюсерці відшукати пісні, які торкнуться серця кожного українця і допоможуть їм знайти ідеального представника України у 2025 році»,  — написав Pianoбой.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини