Home Шоу-бізнес Тарас Тополя пояснив, чому не засуджує Олега Винника за втечу з України

Тарас Тополя пояснив, чому не засуджує Олега Винника за втечу з України

by admin

Популярний український виконавець Тарас Тополя висловився про скандальний виїзд з України співака Олега Винника. В інтерв’ю ведучому Славі Дьоміну для шоу «Муз_Тренд» на телеканалі «Дім» фронтмен гурту «Антитіла» пояснив, чому публічно не критикує втечу Винника до Німеччини.

На думку Тараса, навіть під час повномасштабної війни треба не забувати про вихованість і не виявляти зарозумілості по відношенню до інших людей, тим більше коли йдеться про українців. Тополь додав, що може негативно ставитися до позиції Винника, проте ніколи не ображатиме його публічно.

«Хто я такий, щоб проявляти якусь зарозумілість по відношенню до іншої людини. Буду вітатися, бо в першу чергу це людина. Що б він там не робив, що б не чудив. Але окрім москалів. Це людина, це українець. Я можу сто п’ятсот разів негативно ставитися до його музики, що він там вчинив і його позиції, але цим я себе принижую в першу чергу. Бо я що пуп тут, щоб не протягнути руку й не привітатися?», —  висловився артист.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини