Home Новини В Україні ще три індустріальних парки отримали держфінансування

В Україні ще три індустріальних парки отримали держфінансування

by admin


Ще три індустріальні парки – «Коростень», «БФ Термінал» та «Вінницький індустріальний парк» – отримали державне фінансування у межах політики «Зроблено в Україні».

Зазначається, що індустріальний парк «Коростень» на Житомирщині отримає 83,5 млн грн із необхідних 167 млн грн для будівництва під’їзної дороги.

Індустріальному парку «БФ Термінал» у Закарпатській області компенсують близько 148 млн грн із 316,6 млн грн, необхідних для будівництва залізничних колій та електричної інфраструктури.

«Вінницький індустріальний парк» отримає біля 116 млн грн з 232 млн грн, необхідних для облаштування проїздів на території парку.

«Державна програма стимулювання розвитку індустріальних парків вирішує суттєву проблему – відсутність необхідної інженерно-транспортної інфраструктури. Підтримка будівництва доріг та інших інфраструктурних елементів створює умови для залучення інвесторів та розвитку бізнесу в різних регіонах», – прокоментував заступник міністра економіки Віталій Кіндратів.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини