Home Шоу-бізнес Помер учасник «Ліги сміху» із команди «Ніколь Кідман» Юрій Рябченко

Помер учасник «Ліги сміху» із команди «Ніколь Кідман» Юрій Рябченко

by admin

Пішов із життя український комік Юрій Рябченко, який став відомим після участі у «Лізі сміху» із командою «Ніколь Кідман». Першою про смерть артиста повідомила в інстаграмі гостьова редакторка «Ліги сміху» Одарка Царенко у п’ятницю, 20 вересня.. Пізніше її повідомлення було розміщено в офіційному телеграм-каналі гумористичного проєкту.

У публікації Царенко розповіла, що Юрій також був актором та автором «Луганської збірної», «Другого Мира», «До Лампочки» (ВНУ Луганськ) та «СНУки» (ВНУ Луганськ). 

Редакторка не розсекретила причину смерті Рябченка, проте попросила у фанатів «Ліги сміху» фінансової допомоги для сім’ї коміка, яка наразі перебуває у Луганській області. Дата похорону буде оголошена пізніше.

«Велика втрата в лігосмішній родині. Пішов із життя Юра Рябченко – актор та автор команди “Ніколь Кідман”, “Луганська збірна”, “Другой Мир”, “До Лампочки” (ВНУ Луганськ), “СНУки” (ВНУ Луганськ) , великий талант і просто хороша людина. Всі, хто знав Юру та грав з ним, просимо долучитись до збору. Всі гроші підуть на поховання та його родичам, які зараз знаходяться в Луганській області. Інформація з приводу церемонії поховання буде згодом. Світла пам’ять.Спочивай з миром, друже», — йдеться у повідомленні.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Одарка Царенко (@dariyatsarenko)



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини