Home Шоу-бізнес «Моя королева»: Усик зворушливо привітав дружину з 15-річчям шлюбу

«Моя королева»: Усик зворушливо привітав дружину з 15-річчям шлюбу

by admin

Відомий український боксер та амбасадор United24 Олександр Усик публічно звернувся до своєї дружини Катерини. Спортсмен вирішив привітати кохану зі знаменною датою для їхнього подружнього життя. 25 вересня закохані святкують 15-річчя шлюбу.

З нагоди «кришталевої» річниці весілля Олександр запостив в інстаграмі зворушливе відео зі слайд-шоу з найулюбленішими фотографіями з Катериною. На знімках пара обіймається та цілується під час відпочинку та на різних заходах. Також у ролику видно, як дружина Усика проводжає його на вокзалі на боксерські бої за кордон.

«Моя неймовірна Катерина, моя квітка, світло моїх очей, сьогодні у нас річниця 15 років з дня весілля, але в загалі більше 20 років ми разом. За цей час ми багато чого з тобою досягли, у нас було багато труднощів, які ми змогли пройти разом, ти подарувала мені неймовірних ДІТЕЙ. Ти змінила моє життя, ти надала мені крила, ти продовжуєш робити мене щасливим і сильним, твоя турбота відчувається навіть на відстані, мене часто немає поруч, але ти завжди підтримуєш мене у всіх моїх цілях, так тобі інколи не подобається якісь мої дії, і ти завжди говориш мені правду. Мені подобається просто дивитись на тебе, я неймовірно люблю твої сніданк , коли я був малим я малював образ майбутньої дружини, і Господь послав мені саме ТЕБЕ. Кожного дня в молитві я дякую Богу за тебе, моя КОРОЛЕВО», — написав Олександр.

Нагадаємо, що Усик та його дружина — багатодітні батьки. Вони виховують чотирьох дітей: синів Кирила та Михайла та дочок Єлизавету та Марію.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Usyk. The Cat. Oleksandr (@usykaa)



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини