Home Шоу-бізнес Адам Броді розкриває секрет щасливого шлюбу з Лейтон Містер

Адам Броді розкриває секрет щасливого шлюбу з Лейтон Містер

by admin

Американський актор Адам Броді зробив правильний вибір, одружившись із зіркою «Пліткарки» Лейтон Містер. Про це 44-річний виконавець ролей Сета Коена «Самотніх серцях» та Бенджаміна Данця у «Містері і місіс Сміт» заявив у шоу Today with Hoda & Jenna.

Під час обговорення нового романтичного серіалу Netflix «Ніхто цього не хоче» одна з ведучих поцікавилася у Броді, у чому «магія» його стосунків із 38-річною Містер.

Адам з гумором відповів, що секрет щасливого шлюбу полягає в тому, щоб закохатися в хорошу людину, а потім її слухатися. Потім він пояснив свою думку.

«О, вибери когось хорошого. Будь щасливий і закохайся в когось чудового, а потім просто слухай його. Якщо ви з кимось чудовим, ви на третій базі. Не те, щоб це не вимагало жертв і смирення, і вам потрібно рости разом, і ви повинні бути готові рости, тому що ви не зможете залишатися на 100% там, де ви є. Але якщо ви з кимось чудовим, я гадаю, ви на третій базі»,  — поділився він.

Нагадаємо, що Адам і Лейтон почали зустрічатися в 2010 році після зйомок фільму «Любовна халепа». Пара зіграла весілля у лютому 2014-го. Подружжя виховує 9-річну доньку Арло Дей та 4-річного сина, ім’я якого вони досі тримають у таємниці.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини