Home Новини Чи дійсно в Україні можуть відновити пасажирські авіаперевезення – пояснення експерта

Чи дійсно в Україні можуть відновити пасажирські авіаперевезення – пояснення експерта

by admin

В Україні заговорили про відновлення пасажирських авіаперевезень.

Влада України офіційно починає переговори з регуляторами США та Євросоюзу щодо відновлення пасажирських авіаперевезень. Авіаексперт Констянтин Криволап зауважив, що попри всі гучні заяви, якщо безпека аеропортів, пасажирів, літаків, злітних смуг не буде  забезпечена на потрібному рівні, то нічого в Україні літати не буде.   

Про це він розповів в ефірі телемарафону.

“Якщо будуть знайдені компромісні рішення з авіаційними регуляторами (на рівні ЄС – ред.), то тільки в такому випадку можливе відкриття аеропортів. Треба розуміти, що для нас це дуже важливо, бо починають переміщуватися люди, переміщуватися капітали, починають переміщуватися бізнеси. Якщо цього всього нема, то відсутність нормального сполучення – це стримувальний для бізнесу фактор”, – зазначив Криволап.

Авіаексперт також нагадав, що головною у світі по питанням безпеки є Міжнародна організація ICAO, яка була створена 1947 року. Вона займається виключно питаннями, як забезпечити всім у світі безпеку польотів. Тож тепер треба зробити імплементацію цих стандартів на національному рівні.


UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини