Home Новини Трамп знову пообіцяв «швидко» завершити війну в Україні

Трамп знову пообіцяв «швидко» завершити війну в Україні

by admin

Кандидат у президенти США Дональд Трамп знову заявив під час виступу перед виборцями у Нью-Джерсі, що закінчить російсько-українську війну одразу після того, як стане американським лідером.

«З першого ж дня, коли ми відберемо Білий дім у безчесного Джо Байдена, я вірю, що в нас будуть чотири найкращі роки в історії нашої країни. До того як я заїду до Овального кабінету, одразу після того як я виграю, я вирішу жахливу війну між росією та Україною. Я добре їх знаю», – сказав він.

У березні 2023 року Трамп вже заявляв, що у разі перемоги на виборах він нібито зможе зупинити російське повномасштабне вторгнення в Україну «за 24 години». Після цього він неодноразово повертався до цієї теми, ніколи не уточнюючи, що саме має на увазі. Водночас він наголошував, що «добре знає і Зеленського, і путіна».

Раніше 45-й президент США Дональд Трамп публічно підтримав спікера Палати представників Конгресу Майкла Джонсона після голосування за пакет допомоги Україні, коли за це на того накинулися радикальні республіканці.

Дональд Трамп у разі своєї перемоги на президентських виборах у США не залишить Україну без військової підтримки.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини