Home Новини Зрадник Юрій Бардаш відповідатиме за законом за підтримку війни: СБУ оголосила продюсеру про підозру

Зрадник Юрій Бардаш відповідатиме за законом за підтримку війни: СБУ оголосила продюсеру про підозру

by admin

Вже відомо, які статті інкримінують скандальному продюсеру-втікачу.

Продюсер-зрадник Юрій Бардаш відповідатиме за законом за підтримку війни в Україні, яку вороже розв’язала Росія.

Зокрема, СБУ оголосила скандальному Бардашу про підозру. Зрадникові інкримінують чотири статті з Кримінального Кодексу, зокрема, пропаганда війни, виправдовування вторгнення РФ на територію України, публічні заклики до насильницької зміни конституційного ладу та зміни меж території, що були встановлені Конституцією.

“СБУ повідомила про підозру продюсеру Юрію Бардашу, який втік до Росії та закликає до захоплення Києва і Харкова. Служба безпеки зібрала доказову базу на продюсера і музиканта Юрія Бардаша, який виправдовує війну РФ проти України”, – йдеться в повідомленні.

Нині Бардаш перебуває на території Росії. Тим не менш, СБУ проводить комплексні заходи, аби продюсер відповів перед законом за злочини, скоєні проти України.

Джерело storinka.com.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини