Home Шоу-бізнес alyona alyona здивувала, що українську делегацію оштрафували на “Євробаченні-2024”

alyona alyona здивувала, що українську делегацію оштрафували на “Євробаченні-2024”

by admin

Артистка пояснила, як це сталося.

Українська виконавиця alyona alyona, яка в дуеті з Jerry Heil представляла Україну на “Євробаченні-2024“, розповіла про неприємний інцидент, що трапився на конкурсі.

Зокрема, артистка у своєму Instagram поділилася, що вони з українською делегацією просто не могли не нагадати світові про війну в Україні та терор, який чинить Росія. Тож, було ухвалене ризиковане рішення. Команда вирішила одягнути футболки з написом “FREE AZOVSTAL DEFENDERS”. Утім, це було непростим завданням. За правилами конкурсу це було суворо заборонено робити.

“З’явитися у футболках FREE AZOVSTAL DEFENDERS було дуже ризиковою та складною задачею. Будь-які надписи та бренди були заборонені, охорона перевіряла весь одяг і, якщо на ньому був надпис, просили зняти його або ж заклеювали надписи чорним скотчем. Перед входом до зали наша команда вдягла футболки під свої інші футболки та кофти і змогли пройти з ними до грінрумів”, – поділилася alyona alyona.

В української делегації було декілька секунд, коли в прямому ефірі їх транслювали. Українці нею скористалися і показалася у футболках із нагадуванням про українських військовополонених. За порушення правил конкурсу українська делегація відбулася штрафом.

“Ми знали, що коли будуть показувати повтори виступів всіх артистів, то будуть показувати і саму делегацію. Тому коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ. Ми дуже ризикували, проте все вийшло. Відбилися просто фінансовим штрафом”, – зазначила співачка.

Джерело zhenskiy.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини