Home Шоу-бізнес Шанувальники відомої співачки Ріанни засмутилися через її відсутність на Met Gala 2024

Шанувальники відомої співачки Ріанни засмутилися через її відсутність на Met Gala 2024

by admin

Відома співачка Ріанна вперше пропустила бал в Метрополітен-музеї Met Gala 2024. Підготовка до нього була зведена нанівець в останній момент. Ріанна захворіла на грип, що завадило їй відвідати найочікуваніший захід для моди та Голлівуду.

На своїй сторінці в Instagram співачка публікувала фото з шедевральними сукнями, які вона хотіла б вдягнути на Met Gala 2024. Підписники були в захопленні від кожної з них.

В деталях кожен образ заслуговує на окремий персональний Met Gala. Слова шанувальників можна звести до наступного ряду: приголомшливо, чарівно, фантастично, неймовірно художньо.

Ріанна щороку викликає своїми образами фурор. Тож шанувальники засмучені її відсутністю на Met Gala 2024. Вони продовжують розглядати образи, які залишилися невтіленими в цьому році через раптову хворобу співачки. Сталося це напередодні заходу.

Джерело glamour.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини