Home Здоров'я Кардіолог дала пораду, як легко знизити рівень холестерину без ліків

Кардіолог дала пораду, як легко знизити рівень холестерину без ліків

by admin

При цьому потрібно мати на увазі, що холестерин в помірних кількостях необхідний організму.

Знизити рівень “шкідливого” холестерину досить просто не вдаючись до прийому ліків. і при цьому уникнути прийому ліків. Провідний науковий співробітник Національного медичного дослідницького центру профілактичної медицини, лікар-кардіолог  вважає, що потрібно змінити свій раціон харчування.

Зокрема – частково замінити вершкове масло на лляну олію, додати в раціон риб’ячий жир, який розподіляє холестерин таким чином, що органи, які потребують його ліпід отримують, а зайве виводиться з організму. Необхідно додати також в своє меню вівсянку і вівсяні висівки, часник, яблука і цитрусові.

При цьому повністю відмовлятися від вживання вершкового масла теж не можна. У день можна з’їсти 12 грамів вершкового масла, 80 грамів телячої печінки або одне яйце. Ці продукти допомагають холестерину переміщатися з крові в органи і тканини, особливо в головний мозок. Таким же властивістю володіють яйця, в яких міститься лецитин.

Щоб кількість споживаного холестерину не перевищувало необхідних організмом норм, слід контролювати вживання продуктів, в яких його занадто багато, це субпродукти – серце, мізки, нирки.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини