Home Шоу-бізнес Європейські канікули: як живе внучка сумнозвісного наркобарона Ель Чапо

Європейські канікули: як живе внучка сумнозвісного наркобарона Ель Чапо

by admin

Поки Хоакін Гусман, прозваний “Коротуном”, відбуває довічне ув’язнення в США, його онука подорожує світом. Фріда Гусман Муньос навіть брала участь у шоу талантів у Мексиці.

Фріда Гусман Муньос, онука Ель Чапо, відомого наркобарона з Мексики, подорожує Європою і навіть бере участь у грайливому полюванні на Лохнеське чудовисько в Шотландії. Її дідусь, який убив понад три тисячі людей, зараз відбуває довічне ув’язнення у в’язниці суворого режиму в Колорадо, США.

18-річна Фріда Гусман Муньос, онука сумнозвісного наркобарона Хоакіна “Ель Чапо” Гусмана, розмістила у своєму Instagram пости з Лондона, Парижа і навіть із Шотландії — озера Лох-Несс.

Її батька, Едгара Гусмана Лопеса, сина наркобарона, застрелили наркоторговці-конкуренти на мексиканській парковці 2008 року.

А її дідусь, знаменитий Ель Чапо, очільник наркокартелю Сіналоа в Мексисі, зараз відбуває довічний термін плюс ще 30 років у в’язниці Colorado Super Max, яку називають в’язницею, з якої неможливо втекти. Хоакіна Гусмана називали одним із найкровожерливіших наркобаронів, вважається, що він сам убив, або ж за його наказом було вбито приблизно 3000 осіб.

Джерело uapress.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини