Home Шоу-бізнес Machine Gun Kelly показав створення татуювань на своєму тілі

Machine Gun Kelly показав створення татуювань на своєму тілі

by admin

Machine Gun Kelly показав створення татуювань на своєму тілі у відео в інстаграмі. Келлі, чиє справжнє ім’я Колсон Бейкер, розмовляв на камеру і пояснював: «Сьогодні день, коли я починаю фізично змінювати своє тіло».

33-річний Machine Gun Kelly показав своїм шанувальникам відвертий погляд за лаштунки виснажливого процесу створення свого останнього затемненого татуювання на верхній частині тіла у відео в інстаграмі, опублікованому в понеділок.

Початок кліпу розпочався незадовго до того, як музикант розпочав роботу з майстром татуювань на ім’я Рокс, який передбачав сім сеансів упродовж двох тижнів. Після першого сеансу MGK продемонстрував свою праву руку та плече, які були здебільшого вкриті чорними тату. Потім відео перерізалося до більшої частини процесу, коли репер простягнув руку, щоб камера змогла зафіксувати свіже чорнило, а також кров, що капає на його зап’ястя.

Реп-виконавця фанати раніше критикували за татуювання, проте він завжи повторював, що воно було зроблено «лише з духовною метою».

Зірка Меган Фокс нещодавно підтвердила, що їхні стосунки із Machine Gun Kelly в минулому. Вони переживають важку кризу, проте Меган вважає його своїм другом.

Джерело woman24.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини