Home Рецепти Мої домашні зʼїдають гору цих бутербродів за раз! Скільки не приготую – завжди мало

Мої домашні зʼїдають гору цих бутербродів за раз! Скільки не приготую – завжди мало

by admin

Сьогодні приготуємо гарячі бутерброди на сковороді з яйцем, з ковбасою та сиром. Вони ситні, смачні та виглядають апетитно. Вони чудово підійдуть для сніданку чи на перекус. Такі бутерброди можна взяти із собою в дорогу, на пікнік, на роботу або покласти дитині до школи.

Інгредієнти:

  • Хліб або батон – 1 шт
  • Ковбаса будь-яка – 250-300 гр
  • Сир твердий – 150-200 гр
  • Яйце – 4-5
  • Цибуля зелена
  • Кріп
  • Олія – для смаження

Приготування:

У мене сьогодні нарізний батон, який я купила у магазині. Але ви можете взяти будь-який хліб, батон чи багет. Піде навіть не свіжий хліб із вчорашнього дня.

Ковбасу можна взяти будь-яку, яка подобається або яка є у холодильнику.

Отже, сир та ковбасу натираю на великій тертці.

Зелень промиваю та нарізаю дрібно.

У миску розбиваю яйця і розбовтую вилочкою, за бажанням їх можна присолити, але я цього не роблю, тому що ковбаса з сиром солоні.

Додаю зелень та перемішую. Потім додаю сир, ковбасу і знову ретельно змішую. Смачна начинка для бутербродів готова. Якщо ви бачите, що начинка занадто густа, то додайте яйце і перемішайте.

Сковороду ставлю на вогонь, наливаю олію та розігріваю. На кожну скибочку батона викладаю начинку, приминаю ложкою до батона і кладу на сковороду начинкою вниз.

Поки обсмажується нижній бік бутерброду, я зверху на батон викладаю ще начинку і приминаю ложкою до батона.

Потім акуратно за допомогою двох лопаток перевертаю на інший бік і обсмажую до золотистості. У мене виходить начинка з обох боків бутерброду, вона добре тримається і не відпадає від хліба. Готові бутерброди я складаю на тарілочку.

Ось такі гарячі бутерброди з ковбасою та сиром виходять.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини