Home Гумор Як позбутися ґрунтових мушок, якщо не допомагає скорочення поливу

Як позбутися ґрунтових мушок, якщо не допомагає скорочення поливу

by admin

Багато квітникарів на жаль зазначають, що у горщиках з кімнатними рослинами оселилися непрохані гості. Коли мушок ще небагато, з ними, як правило, ніхто не бореться.

Подробиці

Власники «зелених вихованців» вважають, що достатньо скоротити полив квітів, адже комахи люблять вологу, а без неї відповідно продовжувати своє існування не зможуть.

Однак, як показує практика, якщо шкідники завелися, їм вже неважливо, чи продовжите ви рясно поливати рослини або вирішите зменшити кількість води: мушки знайдуть вологу, а їхня популяція неминуче зростатиме.

До того ж є такі рослини, полив яких ніяк не можна скоротити.

В такому випадку на допомогу прийде лише інсектицид, наприклад, “Актара”. Готувати препарат слід за інструкцією, що розміщена на упаковці.

Коли все буде готове, перенесіть усі горщики у ванну кімнату, добре їх пролийте розчином і залиште на кілька годин за зачиненими дверима.

А поки обробіть інші приміщення за допомогою дихлофосу. Тільки вдавшись до такого комплексу заходів, ви зможете розпрощатися з настирливими комахами.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини