Home Рецепти Хитрі пиріжки на сніданок. Можна їсти щоранку, не набридає

Хитрі пиріжки на сніданок. Можна їсти щоранку, не набридає

by admin

Пропоную вашій увазі рецепт смачних пиріжків з вареною ковбасою та зеленою цибулею. Плюс цього рецепту в тому, що вам не потрібно буде готувати окремо тісто та начинку. Необхідно лише змішати всі інгредієнти, розкотити тісто у пласт, розрізати на трикутники та обсмажити пиріжки на сковороді до готовності. Тісто готуватимемо на кефірі, тому приготування займе мінімум часу та зусиль. Начинку в тісті можна змінювати на свій смак.

Інгредієнти:

  • Кефір 120 г
  • Яйце куряче 1 шт
  • Борошно 250 г
  • Ковбаса варена 100 г
  • Зелена цибуля 40 г
  • Рослинна олія 100 мл
  • Сіль 0.3 ч.л
  • Цукор 1 ч.л
  • Сода 0.5 ч.л

Приготування:

У глибокій посудині змішайте кефір кімнатної температури, 1 куряче яйце, сіль і цукор. Ретельно перемішайте інгредієнти вінчиком.

Варену ковбасу очистіть від оболонки, поріжте дрібним кубиком, додайте в тісто. Пір’я зеленої цибулі помийте, обсушіть від зайвої вологи. Поріжте зелену цибулю тонкими кільцями, додайте до решти інгредієнтів. Перемішайте.

Додайте в тісто просіяне борошно вищого гатунку. Кількість борошна може відрізнятися залежно від її клейковини, а також жирності кефіру і розмірів курячого яйця. Намагайтеся не забивати тісто борошном, воно має вийти м’яким та еластичним. Останньою додайте в тісто харчову соду. Замісіть тісто однорідне, яке не прилипає до рук.

На припиленому борошном робочу поверхню розкотіть тісто в круглий пласт діаметром 24 см. Гострим ножем або шпателем для тіста розріжте заготовку на 8 трикутних сегментів.

Розігрійте сковорідку з олією. Акуратно викладіть у сковорідку пиріжки з ковбасою та зеленою цибулею. Накривши сковорідку кришкою, обсмажте пиріжки до золотистого відтінку на середньому вогні протягом 3-4 хвилин. Потім акуратно переверніть пиріжки на інший бік та доведіть до готовності під кришкою.

У процесі приготування пиріжки добре піднімуться та збільшаться в обсязі. Готові пиріжки подавайте у теплому вигляді зі сметаною або салатом зі свіжих овочів.

Спробуйте приготувати пиріжки за цим рецептом хоча б один раз і вам захочеться повторювати його знову і знову.

Смачного!



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини