Home Здоров'я Лікар пояснив небезпеку прокачаного пресу для жінок

Лікар пояснив небезпеку прокачаного пресу для жінок

by admin

Занадто активне прокачування м’язів преса може бути небезпечним для жінок, оскільки сприяє гормональному дисбалансу, що загрожує проблемами з фертильністю.

Небезпеку прокачаного преса для жінок пояснив  лікар.

“При надмірному захопленні зниженням маси тіла і прокачуванням м’язів черевного преса нерідко відзначається гормональний дисбаланс у бік відносної гіперандрогенії”, – розповів в інтерв’ю лікар.

Лікар пояснив, що даний гормональний зсув перетворює жіночу фігуру і шкіру, роблячи їх схожими на чоловічу. До того ж це впливає на менструальний цикл, сприяє виникненню аменореї, проблем з фертильністю, а також психологічним станом. Якість життя у жінок в силу даних факторів може сильно знизитися.

Лікар порадив утримуватися в звичайному житті від великих фізичних зусиль заради прокачаних м’язів в області преса – досить просто мати підтягнутий живіт. Він підкреслив, що “кубики” не характерні для жіночої фізіології.

Джерело elegantwoman.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини